Dakwerken

Ontdek onze diensten


Dakwerken Maertens te Izegem heeft zich verder gespecialiseerd in platte daken in EPDM en is een officiële Firestone aannemer. We maken enkel gebruik van duurzame materialen die voldoen aan de actuele vereisten, waardoor we u steeds de beste kwaliteit kunnen verzekeren.

Meer informatie terug te vinden op dakwerken-maertens.be

Groendaken

Om de meest gunstige overlevingskans voor uw groendak te bekomen is correcte informatie van cruciaal belang. Bij Renovatie-Team Maertens staan wij voor u klaar met eerlijk en gericht advies: wij helpen u bij de beslissing tussen een extensief of intensief groendak, wij voorzien informatie aangaande het gewicht en de opbouw van uw groendak en we stellen verschillende mogelijkheden voor het aanplanten ter beschikking.


Zinkwerken

Zink is nog steeds erg gegeerd, omwille van de oneindigheid aan mogelijkheden die het product biedt. Renovatie-Team Maertens specialiseert zich al jaren in alle zinkwerken aan uw woning: van het repareren of vernieuwen van een dakgoot, tot de realisatie van uw dak. Renovatie-Team Maertens is uw vakman bij uitstek voor al uw zinkwerken aan uw woning. Dankzij onze allround service bent u bij ons op de juiste plaats voor al uw dak- en zinkwerken. 


Dakwerken

Heeft uw dak nood aan een renovatie of denkt u na over het uitvoeren van enkele plaatselijke opknappingen? Bij Renovatie-Team Maertens kan u terecht voor een vakkundige oplossing voor ieder dak probleem. U kan rekenen op een totaalservice, dit voor zowel platte als hellende daken. We maken enkel gebruik van duurzame materialen die voldoen aan de actuele vereisten, waardoor we u steeds de beste kwaliteit kunnen verzekeren. 


We zijn gespecialiseerd in groendaken

Renovatie-Team Maertens is gespecialiseerd in de calculatie, de aanleg en het onderhoud van groendaken. Aan de hand van de aanleg van groendaken willen we de natuur terugbrengen op plaatsen die er anders  verloren bijliggen. Ontdek snel onze specialiteit!