Over ons

Renovatie-Team Maertens


Laurenzo Maertens startte zijn wervelende carrière in dak- en renovatiewerken bij een onderaannemer gespecialiseerd in rieten daken. Wanneer de opportuniteit zich presenteerde om aan de slag te gaan bij een onderaannemer gespecialiseerd in zink- en koperwerken, nam hij deze met beide handen aan. Als chef verkende hij er samen met zijn 20-koppig team de wereld.

Na meer dan vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan als werknemer bij onderaannemers, besloot Laurenzo zijn eigen onderneming op te richten. Renovatie-Team Maertens werd uit de grond gestampt. Laurenzo, gespecialiseerd in dak- en zinkwerken, laat er zich omringen door vakmensen die beschikken over diverse talenten. Het team gelooft in een samen sterk verhaal waardoor ze uw volledige renovatieplan kunnen realiseren. Ondertussen draagt de naam reeds enige faam en wordt deze uitgedragen als kwaliteitsmerk. 

Waarom Renovatie-Team Maertens?


Kwaliteit

Iedere deelactiviteit wordt uitgevoerd door gespecialiseerde experts op eigen vakgebied, wat de kwaliteit en het rendement ten goede komt. We maken enkel gebruik van duurzame materialen die voldoen aan de actuele vereisten, waardoor de beste kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Totaalpakket

Dankzij de allround service van Renovatie-Team Maertens bent u op de juiste plaats voor een vakkundige oplossing voor ieder renovatie probleem. Door middel van het bundelen van de geboden activiteiten is er een betere controle over de planning en wordt er één aanspreekpunt geboden aan de klant. 

Uw voordeel

Door continue bijscholing blijft het team op de hoogte van de laatste trends in het vakgebied, waardoor u kan genieten van de nieuwste ontwikkelingen en een uitstekende service. Daarnaast behoort Renovatie-Team Maertens tot de selecte groep Belgische dakdekkers die dertig jaar garantie bieden op de uitgevoerde werken.

Ons team


Renovatie-Team Maertens bestaat uit ervaren vakmensen die u kunnen helpen met al uw renovatie noden. We staan sterk in de markt met onder andere een dakdekker, timmerman, metser, vloerder, sanitair specialist, schrijnwerker, tuinier,…

Ontdek onze diensten

Renovatie-Team Maertens: gespecialiseerd in de calculatie, aanleg en onderhoud van groendaken. Bij ons bent u op de juiste plaats voor een vakkundige oplossing voor ieder probleem.